Meer informatie

Over schoenen kan onnoemelijk veel worden verteld. Veel vind je op onze website. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer informatie bronnen te vinden. Hieronder vind je een overzicht van websites die wij je niet willen onthouden. In de loop van de tijd zullen wij er ook nog nieuwe websites bij plaatsen. Mocht je zelf een tip voor ons hebben, dan kun je ons altijd een mail sturen. Wij zullen dan bekijken of we je website erbij zetten.

Schoenmode Blogs / nieuws

http://www.schoenvisie.nl/
http://www.myfavouriteshoes.nl/
http://www.textilia.nl/nieuws/schoenen/
http://www.gekopschoenen.nl/
http://www.schoenen.nl/nieuws
http://fashion.blog.nl/schoenen

Schoen Tips

http://www.leemreise.nl/schoenen_tips.html
http://www.libelle.nl/2010/08/schoenen-tips-bij-het-shoppen-libelle-magazine-blad-mode-vakantie-uitjes-dagjesuit/
http://www.voetwereld.nl/tips-en-advies/aankoop-schoenen
http://www.toostylish.com/nl/article.php?cid=1107&id=1245
Tips voor fietsschoenen voor een brede voet - https://www.wielermagazine.nl/blog/brede-voet-brede-fietsschoen/ - Fietsschoenen advies. De beste fietschien merken voor brede voeten op een rij.

Mode & merkkleding

Bestel je fashionable herenkleding via de online Zumo shop - Zumoshop.nl voor herenkleding van Zumo.
Merkkleding outlet online voor een schoenen outlet - Het schoenen outlet voor sale prijzen van schoenen. Outlet prijzen festival.
Een mooi kerstjurkje voor de kerstdagen bestellen? Bekijk de tips van Youstyle voor de leukste kerstjurkjes. Hier vind je advies voor een kerstjurkje dat past in deze tijd. Tijdens de kerstdagen wil je er natuurlijk op en top uitzien en een mooie kerstjurk is dan zeker een goede keuze.

Overige

...