Sleehakken

Hakken zijn ontzettend sexy, mooi en vrouwelijk, maar ze staan ook bekend om instabiliteit en ongemak. Gelukkig heeft men de sleehak op de markt gebracht. Bij de sleehak is het open stuk tussen de hak en de schoen eigenlijk dichtgemaakt. Hierdoor steunt je voet op een massief stuk, wat zorgt voor extra comfort en stabiliteit. Nu hoef je niet meer bang te zijn dat je ongemakkelijk onderuit gaat terwijl je moet rennen om je trein te halen. Met sleehakken is dat geen probleem.

Sleehakken in elk seizoen

Sleehakken zijn te vinden in allerlei verschillende soorten zodat je elk seizoen comfortabele hakken schoenen kunt dragen. In de zomer is het ideaal om open schoentjes te dragen. Toch verkiezen mensen vaak platte schoenen over hakken schoenen vanwege het comfort. Met een sleehak is dat verleden tijd. Denk bijvoorbeeld eens aan een soort pump met open neus, maar dan met een sleehak. Erg mooi, stylish en comfortabel. 

Laarzen met sleehakken 

Zodra het kwik daalt en het weer slecht wordt, kun je kiezen voor laarzen. Laarzen zijn ook veelvuldig verkrijgbaar met sleehakken. Het is momenteel helemaal hip om veterlaarsjes met sleehak te dragen. Deze zorgen voor een trendy en stylish effect. Zulke hakken zijn gemakkelijk te combineren met een jurkje, een jeans of een rokje. Denk bijvoorbeeld aan een coated skinny jeans, een leuke gebreide trui en de enkellaarsjes. Maak het geheel af met een trendy leren tas en je outfit is helemaal compleet.
 
Ben je benieuwd geworden naar deze sleehakken? Neem eens een kijkje in de onderstaande webshops.
 

03. Banner Dames Schoenenkast 010112  468 x 60