Sneakers

Converse, Nike en Puma

Het bekendste merk in sneakerland is toch wel de All Star van Converse. All Stars zijn erg populair onder zowel mannen, vrouwen als kinderen. Deze veelzijdige sneaker staat al lange tijd aan de top. Ook sportmerken hebben massaal sneakers ontworpen en geproduceerd die gedragen kunnen worden in de vrije tijd. Nike en Puma hebben kleurrijke modellen op de markt gebracht die een simpele outfit helemaal sportief afmaken. Je kunt kiezen voor een strak zittend model, maar ook de loszittende zogenaamde 'baggy' sneakers worden veel gedragen. Deze staan vooral mooi bij een leuke skinny jeans en een hippe trui of top. 

Isabel Marant sleehak sneaker

Een tijdje geleden kwam topdesigner Isabel Marant met een nieuw sneaker concept. Ze besloot om een verborgen sleehak in de schoen te zetten zodat de draagster van de schoen toch op hakken loopt zonder dat dit zichtbaar is. De schoenen werden ontzettend populair en waren al snel uitverkocht. Gelukkig kwamen de wat meer betaalbare merken met een eigen versie van de sleehaksneaker en nu is hij dus voor het brede publiek te koop.

Wil jij ook een stijlvol paar sneakers bestellen? Door het ruime aanbod in een van de onderstaande webshops is er altijd een paar dat perfect bij jou past. Bestel eenvoudig, veilig en snel en binnen een oogwenk heb je jouw nieuwe sneakers in bezit!