Herenlaarzen

Laarzen zijn een super stijlvol modeitem waarmee je helemaal de show kunt stelen. Ze zijn ideaal in de winter vanwege het feit dat ze een gedeelte van je onderbeen bedekken. Dit is lekker warm en ideaal wanneer je door de sneeuw moet lopen. Sneeuw in je schoenen? Dit is helemaal verleden tijd met een trendy paar laarzen. Er zijn erg veel verschillende soorten laarzen, dus er is altijd een paar dat bij jou past!

Biker boots
De motorlaars is nog steeds erg populair. Dit stoere item is meestal zwart of bruin van kleur en reikt tot halverwege de kuit. De motorlaars werd voorheen alleen maar gebruikt voor het rijden van motor, maar dit schoeisel is officieel veranderd in een musthave modeitem voor de modebewuste man. Vaak zitten er applicaties op de bikerboot om het uiterlijk van het item een beetje stoerder te maken. Denk bijvoorbeeld aan een gesp of een riempje. De bikerboot is mooi te combineren met een niet te wijde jeans die half in de laarzen zit en een mooie trui of stijlvolle blouse. 
 
De chique laars
Laarzen zijn ook verkrijgbaar in een meer chique variant. Ook hier kan flink in worden gevarieerd. Veel mannen kiezen voor een stoer soort leer, zoals slangenleer, maar ook suede is erg populair. Zulke laarzen maken een vrij casual outfit zoals een jeans en blouse in een handomdraai een beetje chiquer. Deze laarzen staan sowieso goed onder een pak of een andere elegante outfit. 
 
Leer staat erom bekend dat het lang houdbaar is doordat het is gelooid. Een leren laars is dus een lang houdbaar, stylish, comfortabel en mooi item om je kast te hebben staan. Voor de mooiste leren laarzen kun je in de volgende webshops kijken.