Sneakers en gympen

Sneakers zijn zulke tijdloze schoenen dat ze hun populariteit niet verliezen. Het is een ideale manier om een outfit een tikkeltje sportiever te maken. Mannen zijn helemaal fan van sneakers omdat ze gemakkelijk te combineren zijn en omdat ze ontzettend comfortabel lopen. 

Lage en halfhoge sneakers
Je sneakers kwalificeren zich als 'laag' als ze tot onder de enkel reiken. Reikt je sneaker tot net boven de enkel? Dan heb je een paar halfhoge sneakers. Er zijn veel verschillende modellen op de markt gebracht van dit soort sneakers. Niet alleen sportmerken, maar ook bekende, dure modemerken kwamen op de markt met sneakers. Denk bijvoorbeeld aan Gucci, Dolce & Gabbana en vele andere designermerken. Lage sneakers hebben één klein voordeeltje ten opzichte van halfhoge sneakers: aangezien je halfhoge sneakers moet strikken tot boven je enkel, duurt het iets langer om deze aan te trekken. De lage sneaker kost iets minder moeite omdat je er vaak zo in kunt stappen.  
 
Converse All Stars
All Stars van het merk Converse zijn misschien wel de bekendste sneakers in de geschiedenis van de casual sportsschoen. Marquis Mills Converse zette het merk op in 1908 en sindsdien is het merk zich blijven ontwikkelen maar toch trouw gebleven aan de oorspronkelijke look en feel van het merk. De welbekende Chuck Taylor All Star werd ooit gemaakt voor de gelijknamige basketbalspeler die pijn had aan zijn voeten tijdens het spelen. De Chuck Taylor is altijd één van de bekendste modellen geweest van Converse All Stars. 
 
Koop jouw Chuck Taylor All Stars of andere sneakers met het gemak van een paar muisklikken in een van de onderstaande webshops.