Laarzen

Laarzen zijn er in allerlei soorten en maten. We kennen allemaal de knielaars, die tot nét onder de knie reikt. Zulke laarzen zijn perfect voor de winter omdat ze het hele onderbeen bedekken. Ze zijn lekker warm en staan ook nog eens erg stijlvol. 

Over-knee laarzen

Voor de dames die het nét wat anders willen aanpakken dan de gemiddelde vrouw zijn over-knee laarzen perfect. Deze laars die tot over de knie reikt, is erg sexy en ook weer zeer geschikt voor de winter vanwege het feit dat een groot deel wordt bedekt met een laagje leer. Over-knee laarzen zijn er in een platte variant, maar ze zijn ook verkrijgbaar met hakken. Deze boots staan erg mooi onder een winters jurkje met dikke panty of een strakke skinny jeans met een schitterende trui. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uggs en Emu

Wie kent ze niet, de welbekende Uggs. Deze superwarme laarzen, met een binnenkant van schapenwol, zijn erg mooi, comfortabel en zeer populair. Warmere laarzen dan deze zijn bijna niet te vinden. Ze zijn er in lage varianten tot aan de enkel, maar ze zijn ook te vinden in een hogere variant tot net onder de knie. Emu Boots zijn eigenlijk ongeveer hetzelfde als Uggs, maar Emu heeft nét weer andere modellen. Dus voor de afwisseling is het ook leuk om eens tussen de Emu laarsjes te neuzen.

Enkellaarsjes

Laarzen zijn niet alleen geschikt voor de winter. Er bestaan ook enkellaarsjes. Deze laarsjes hebben een hele korte schacht waardoor ze zeer geschikt zijn om in de lente en zomer te dragen. Ook hierin zijn vele varianten te vinden, zoals bijvoorbeeld met een hoge hak, sleehak of juist helemaal plat.

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel verschillende soorten laarzen. Er is altijd wel een paar dat bij jou past. Zoek jouw ideale laarzen in een van de onderstaande webshops. Tips voor welke laarzen het best passen bij je benen : https://www.youstyle.nl/blog/welke-laarzen-passen-het-best-bij-jouw-benen/