Plateau schoenen

Heb je altijd al eens iets langer willen zijn? Vind je het niet fijn om bij concerten en shows niets te kunnen zien omdat je niet groot genoeg bent? Plateau schoenen zijn de uitkomst! Met een plateau onder je schoeisel kun je gemakkelijk een paar centimeter erbij snoepen. Tegelijkertijd kun je er ook nog stylish uitzien, want plateauschoenen zijn hartstikke hip.

Inwendig plateau

Een plateau onder je schoen heeft vele voordelen. Bij hakken zit vaak een inwendig plateau. Op een hak van vijftien centimeter valt bijna niet te lopen, maar als er een plateau van zes centimeter in zit, is de hak eigenlijk nog maar negen centimeter. Dit loopt een stuk gemakkelijker, maar je hebt toch vijftien centimeter lengte erbij. Dit kan veel voordelen hebben. 

Extra lengte

Plateauschoenen zijn ook verkrijgbaar als 'platte schoen'. Dat is helemaal handig, want je hebt eigenlijk het gevoel dat je ongeveer op een sneaker loopt terwijl je wel wat centimeters extra lengte krijgt. Hierdoor lijken je benen langer en dat ziet prachtig uit. Schoenen met plateau zijn gemakkelijk te combineren, vooral de variant met een hak. Deze ziet namelijk uit als een doodnormale hakkenschoen, dus deze kan overal bij gedragen worden. 

Designer plateau pumps

Ook in de designerwereld wordt er volop gebruik gemaakt van de plateau. Denk bijvoorbeeld aan de Yves Saint Laurent pump. Dit is toch wel de bekendste variant van de pump met inwendig plateau. Vooral de YSL Tribtoo pump is erg bekend. Het is waarschijnlijk de meest gedragen schoen op de rode loper. Celebrities zijn helemaal fan van deze pump. Met een fenomenaal paar plateaupumps ben je dus helemaal trendy en stylish. 

Schoenen winkel