Veterschoenen

120x600 SkyscraperSchoenen met veters, ook wel gewoon veterschoenen genoemd, zijn  nog steeds niet uit modeland verdwenen. Ze bestaan al ontzettend lang en in een wereld waar ongeveer elke maand een innovatieve schoen wordt gepresenteerd blijven deze tijdloze beauties bestaan. De veterschoen is ontzettend handig, want je kunt er zelf voor zorgen dat je schoenen lekker strak zitten. Ook kun je gemakkelijk je schoenen pimpen door er andere veters in te stoppen. Zo creëer je een nieuw paar schoenen in een handomdraai. Hoe dan ook: de veterschoen is hot en mag gezien worden! 

Dr. Martens

Er zijn verschillende soorten veterschoenen. Denk bijvoorbeeld aan de golden oldie Dr Martens. Deze stoere veterschoenen zijn erg stevig en ontzettend comfortabel. Ze zijn oorspronkelijk bedoeld als werkschoenen, maar dit label verdween al snel toen er trendy varianten op de markt kwamen in allerlei hippe kleuren. De Dr. Martens veterschoen is onverminderd populair bij zowel mannen, vrouwen, als kinderen. 

Veterlaarsjes

Veterlaarsjes zijn de laatste tijd ook weer aan een opmars bezig. Denk bijvoorbeeld aan de leuke shoeties, oftewel een veterschoen die tussen een schoen (shoe) en laars (boot) in zit. Deze is verkrijgbaar in vele verianten, maar die met veter kom je het vaakst tegen. Veel fashionista's combineren de geliefde shoetie met een stoere jeans of een mooie rok. Dit veelzijdige veterlaarsje kan eenvoudig gecombineerd worden met praktisch alle kledingstukken in allerlei stijlen: zowel chique als casual. Er zijn zelfs sportieve veterlaarsjes op de markt voor een ultieme sporty look. 
 
Veterlaarsjes zijn verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en materialen. Kijk eens rond op een van de onderstaande webshops voor de eindeloze mogelijkheden wat betreft veterschoenen. 
Wandelschoenen