Pumps

Pumps zijn een soort schoenen die nooit uit de mode raken. Ze zijn er in allerlei soorten, maten, materialen en kleuren. Pumps kenmerken zich in eerste instantie door de aanwezigheid van een elegante hak en het feit dat de voetwreef vrij is. Doordat deze schoenen eigenlijk bij elke outfit passen, staan ze bekend als het meest veelzijdige vrouwen schoeisel. Pumps zijn trendy and you know it!

Cap toe pump

Pumps blijven zichzelf vernieuwen. Momenteel is het helemaal hot om een cap toe pump te dragen. Dit is een pump waarbij een soort 'kapje' om de neus van de pump zit. Dit kapje is vaak gemaakt van een ander soort materiaal en een andere kleur. Dit geeft de pump een fashionable en aparte uitstraling. Deze schoenen worden de laatste tijd vaak gespot op de catwalks van grote merken en op de rode loper bij menig mode-event. Ook bloggers lopen letterlijk weg op deze prachtige schoenen. 

Pumps for business

Het is belangrijk om er representatief uit te zien wanneer je naar je werk gaat. Een paar pumps kan een office-outfit nét die extra touch geven zodat je stylish op je werk verschijnt. Een saai mantelpakje wordt meteen een vurige outfit door een paar mooie, knalrode pumps. Daarbij zijn hakken ook erg goed voor het zelfvertrouwen. Je voelt je onmiddellijk verleidelijker en mooier op hakken. Dit is bewezen, en ook mannen kunnen dit bevestigen. Mannen vinden vrouwen op hakken namelijk erg sexy. 
 
Een paar sexy pumps mag absoluut niet in jouw garderobe ontbreken. Shop daarom de leukste, mooiste, apartste en meest trendy pumps hier! 

Partyschoenen winkel