Sandalen en Slippers

Er zijn weinig schoenen die gemakkelijker lopen dan slippers en sandalen. Niet alleen voor vakantie, maar ook gedurende de rest van de zomer en lente zijn dit prima schoenen om te dragen. Je maakt een outfit extra s'zomers door deze te combineren met slippers. Denk bijvoorbeeld aan een trendy jeans met een leuk shirt, gecombineerd met een paar teenslippers. Dit is een perfecte outfit voor de lente. Als het echt warm wordt, kun je de jeans verruilen voor een leuke capri of korte broek. 

Heren slippers

Slippers worden vaak gedragen op vakantie. Het is ook ideaal om er snel even in te stappen en te gaan. Ook is het lekker luchtig schoeisel dat perfect geschikt is voor warm weer. Met die warmte wil je namelijk niet rondlopen in dikke sokken en warme schoenen. Gelukkig zijn er slippers. Ze staan praktisch bij elke outfit en maken elke outfit zonnig en luchtig. Slippers zijn niet alleen stylish, ze zijn ook erg handig. Als je naar het zwembad gaat is het namelijk erg fijn om op slippers rond te lopen.

Sandalen voor de mannen

Zitten slippers toch iets te los maar wil je toch gaan voor luchtig schoeisel in de zomer? Ga dan voor sandalen. Door de extra bandjes zitten deze een stuk steviger om de voet en dat maakt ze erg comfortabel. Ook sandalen zijn erg veelzijdig: veel outfits krijgen die extra zomerse touch door ze te combineren met sandalen. Wat beter vermeden kan worden is het dragen van sokken in sandalen. Sandalen zijn nu eenmaal meer geschikt voor warmer weer, dus wanneer het weer het niet meer toelaat, draag dan dichte schoenen. Sokken en sandalen zijn namelijk niet de meest trendy combinatie. 
 
Voor een ruim aanbod sandalen en slippers kun je terecht bij de onderstaande webshops.

Slippery banner 468x60