Moccasins & instappers

Moccasins staan bekend als stijlvolle en comfortabele schoenen. Het zijn schoentjes die gemaakt zijn van een soepel soort leer. Het bestaat uit een zool en daaroverheen een stuk leer uit één stuk. Moccasins zijn zeer soepele schoenen, mede doordat de zool ook soepel is. Vaak is er een extra stukje leer op de bovenkant van de schoen gestikt voor een speels effect. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van extra stiksels of kralen om de schoenen te decoreren. 

Traditionele moccasins

Traditioneel werden moccasins gedragen door inheemse volkeren. Door de zachte zool kon men de ondergrond goed voelen en daardoor kon men zich bijna geluidloos voortbewegen. Dat was ideaal voor de jacht. De oorspronkelijke kleur van moccasins is bruin, maar tegenwoordig is het schoeisel ook in andere kleuren te verkrijgen. Toch is bruin nog dé trendkleur wat betreft moccasins. Ze zijn erg gemakkelijk te combineren. 

Combineer je instappers

Moccasins zijn erg eenvoudig te combineren met een mooie skinny jeans, crémekleurige gebreide trui en een mooie, bruine, leren tas. Deze outfit vraagt om subtiele goudkleurige sieraden, zoals een paar oorbellen en een kettinkje en zo creëer je een comfortabele en toch stijlvolle outfit. Ook op festivals zijn deze leuke schoenen erg populair. Met een destroyed spijkershorts, een doorzichtige blouse met leuke bandeautop en een stijlvolle, vintage zonnebril ben je helemaal festivalproof. Maak je outfit af met knalrode lipstick en een bohemian vlecht en je steelt zeker de show. 
 
Ben je erg benieuwd geworden naar deze Moccasins en andere instappers, dan heb je geluk! Deze schitterende schoenen zijn eenvoudig online te bestellen in de onderstaande webshops.